Няма как да не ви е попадала илюстрацията, показваща разликата между

...
Няма как да не ви е попадала илюстрацията, показваща разликата между
Коментари Харесай

Мъжете се харесват такива, каквито са. А жените нямат нищо против мъж с "тяло на татенце"

Няма по какъв начин да не ви е попадала илюстрацията, показваща разликата сред мъжете и дамите, когато се гледат в огледалото.

Много е известна в обществените мрежи, изключително с наближаването на сезона на плажовете и банските.

Въпросната картинка демонстрира, че гледайки се в огледалото дамите все ще си намерим някой недостатък, до момента в който господата потъркват бирено коремче и си споделят „ Ей, супер съм “.

Е, английско изследване потвърждава, че това не е просто смешка, а си е самата истина.

Все повече мъже се радват на естествената си визия и одобряват тялото си такова, каквото е. А какво имаме поради, като споделяме от ден на ден?

Ако би трябвало да сме точни – 79 % от представителите на мощния пол, взели участие в допитването на компанията „ Planet Fitness “. Което е 13 % повече удовлетворени от закръглените си форми господа спрямо предходната година.

Всъщност мъжете сякаш нямат кой знае какъв тласък да ваят тела във фитнес залите, като се има поради, че съгласно същото изследване дамите избират така наречен „ тяло на татенце “, в сравнение с съвършено обрисуваните мускули.

За да сме изцяло точни - 51 % от участничките в допитването считат леко шкембестите мъже за по-секси. Обяснението – притежателят на " тялото на татенце " е убеден мъж, който се усеща добре в личната си кожа.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР